ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Slovacia rămâne un susținător de încredere al țării noastre în parcursul său european, susține Maia Sandu

12:47 | 05.03.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 5 mar. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit astăzi cu Ambasadorul Slovaciei în țara noastră, Dušan Dacho. În cadrul discuției au fost abordate subiecte actuale de pe agenda bilaterală, dar și oportunități de impulsionare a relațiilor moldo-slovace, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției.

„Am discutat despre criza pandemică și cea politică din Republica Moldova, dar și despre importanța stabilității regionale. Ambasadorul Dacho m-a asigurat că Slovacia va rămâne un susținător de încredere al țării noastre în parcursul său european”, a spus președintele Maia Sandu.

Șefa statului a mulțumit pentru ajutorul pe care Slovacia l-a oferit Republicii Moldova de-a lungul anilor în plan politic, economic și pentru diverse proiecte sociale. „Am apreciat, totodată, sprijinul acordat, de la începutul pandemiei, pentru sistemul nostru de sănătate. Sunt gesturi de solidaritate ce vor apropia și mai mult țările noastre”, a menționat Maia Sandu.

foto: presedintie.md

img21001711

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!