ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Chișinăul a transmis la Tiraspol 1810 de doze de vaccin anti-COVID-19, parte din donația României pentru R. Moldova

15:43 | 05.03.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 5 mar. /MOLDPRES/. Cele 1810 de doze de vaccin care fac parte din ajutorul umanitar oferit de România pentru Republica Moldova în contextul procesului de imunizare a populației de pe ambele maluri ale râului Nistru, au fost transmise astăzi de către reprezentanții instituțiilor naționale de profil și au fost preluate de către specialiștii din sfera medico-sanitară din regiunea transnistreană, informează MOLDPRES cu referire la Biroul politici de reintegrare.

Aspectele privind preluarea, administrarea și monitorizarea reacțiilor vaccinului la prima etapă a vaccinării a populației pe ambele maluri ale râului Nistru au constituit subiectul central al discuțiilor purtate dintre experții grupurilor de lucru pentru ocrotirea sănătății din partea Chișinăului și Tiraspolului, în cadrul ședințelor recent organizate, fiind abordate și în cadrul cursurilor de instruire conduse de către specialiștii de profil ai Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale și ai Agenției Naționale pentru Sănătate Publică, cu suportul Organizației Mondiale a Sănătății.

Biroul politici de reintegrare exprimă înalta apreciere și recunoștință Guvernului României pentru generozitatea manifestată și sprijinul necondiționat!

foto: Biroul politici de reintegrare

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!