ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Executivul politic al PSRM se va întruni joi în ședință

11:37 | 09.03.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 9 mar. /MOLDPRES/. Executivul politic al PSRM se va întruni joi pentru a decide planul de ieșire din criza politică, comunică MOLDPRES.

“PSRM constată cu îngrijorare faptul că, pe zi ce trece, criza politică se adâncește, asta în condițiile în care aceasta se suprapune peste o creștere dramatică a crizei pandemice. Blocajul instituțional creat de criza politică, fac ca țara să se afunde în haos, avem creșteri alarmante ale deceselor, blocaje economice și sociale, riscăm din nou să intrăm în lockdown”, se arată într-un comunicat emis de formațiune.

În același comunicat se spune că “având în vedere agravarea situației în țară și refuzul Președinției de a merge la dialog, PSRM va întruni joi Executivul politic, unde urmează să fie decis planul de acțiuni pentru salvarea țării”.

foto: socialistii.md

img21001773

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!