ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

5066 de persoane au fost imunizate în R. Moldova împotriva COVID-19

14:41 | 09.03.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 9 mar. /MOLDPRES/. Un număr de 5066 de persoane au fost imunizate în R. Moldova împotriva COVID-19 de la începutul campaniei de vaccinare. Datele au fost prezentate pe o platformă guvernamentală lansată astăzi de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, comunică MOLDPRES.

Potrivit surse citate, toate informațiile privind vaccinarea împotriva COVID-19 în Republica Moldova vor fi plasate și vor putea fi accesate pe platforma https://vaccinare.gov.md/. Aici vor fi prezentate cifrele actualizate la zi privind numărul de persoane vaccinate, informații și materiale pentru populație și mass-media.

Campania de vaccinare la Chișinău a demarat la 2 martie curent. Procesul a fost inițiat cu un lot de ser AstraZeneca donat de România.

Până în prezent, în R. Moldova au fost înregistrate 195 602 persoane infectate cu COVID-19, dintre acestea 4129 au murit.

foto: MSMPS

img21001782

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!