ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Naționala moldovenească de fotbal începe pe 20 martie pregătirile pentru preliminariile CM din Qatar

08:52 | 10.03.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 10 mar. /MOLDPRES/. Federația Moldovenească de Fotbal a anunțat că echipa națională de fotbal se va convoca pe data de 20 martie la Centrul de pregătire a selecționatelor din Vadul lui Vodă. Componența finală, cu care vor fi abordate meciurile cu Feroe, Danemarca și Israel va fi anunțată ulterior, la fel ca și programul de presă al echipei, transmite MOLDPRES.

Selecționerul echipei moldovene, Roberto Borodin, a stabilit lotul lărgit al jucătorilor care vor fi convocați pentru primele trei meciuri din preliminariile Campionatului Mondial de fotbal 2022.

Cea mai mare pondere a jucătorilor convocați la echipa națională o au fotbaliștii înmatriculați la clubul de fotbal Petrocub Hâncești. În listă se află șase jucători - Ion Jardan, Sergiu Platica, Iaser Țurcan, Andrei Cojocari, Alexandru Bejan și Cristian Avram.

Echipa națională de fotbal va debuta în preliminariile pentru Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar pe 25 martie, la Chișinău, contra selecționatei din Insulele Feroe. Meciul se va disputa fără spectatori, pe stadionul Zimbru din capitală, de la ora 21.45.

Tot în luna martie echipa națională va mai juca încă două meciuri de fotbal - pe 28 martie, cu Danemarca, în deplasare, de la ora 19.00 și pe 31 martie, la Chișinău contra echipei naționale a Israelului, de la ora 21.45.

foto: fmf.md 

img21001796

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!