ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Primăria municipiului Chișinău va activa în regim special

15:20 | 10.03.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 10 mar. /MOLDPRES/. Activitatea angajaților din cadrul subdiviziunilor structurale municipale va fi organizată în regim special, transmite MOLDPRES.

Primăria municipiului Chișinău informează că, în perioada 10-15 martie 2021, activitatea angajaților din cadrul subdiviziunilor structurale municipale va fi organizată în regim special, cu atragerea la serviciu a personalului strict necesar. O dispoziție în acest sens a fost semnată de viceprimarul Ilie Ceban.

Măsura a fost luată în temeiul hotărârilor Comisiei naționale extraordinare de sănătate publică și Comisiei extraordinare de sănătate publică a municipiului Chișinău.

Astfel, conducătorii subdiviziunilor din cadrul Primăriei Chișinău vor asigura regim special de muncă, prin atragerea la serviciu a personalului strict necesar pentru asigurarea funcționalității, a cărei activitate necesită prezența obligatorie la locul de muncă, inclusiv prin asigurarea muncii de la distanță.

Se recomandă conducătorilor subdiviziunilor structurale din cadrul autorităților locale, întreprinderi municipale, instituții bugetare și cele aflate la autogestiune din subordine, precum și preturilor de sector, asigurarea regimului special de activitate, cu atragerea la serviciu a personalului strict necesar.

img21001817

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!