ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Deputații se vor întruni vineri în ședință plenară

18:17 | 10.03.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 10 mar. /MOLDPRES/. Parlamentul se va întruni, vineri, 12 martie, în ședință plenară. Decizia a fost luată astăzi de Biroul permanent al Parlamentului, comunică MOLDPRES.

Tot în ședința de azi, membrii Biroului au aprobat ordinea de zi a ședinței. Aceasta include proiectul de lege înaintat cu titlul de inițiativă legislativă de către membrii Biroului permanent pentru modificarea Legii cu privire la instituirea unor măsuri pe perioada stării de urgență în sănătate publică și modificarea unor acte normative. Proiectul prevede posibilitatea procurării vaccinelor împotriva COVID-19 prin derogare de la Legea privind achizițiile publice.

În total, este planificată examinarea a circa 20 de documente, precum și audierile privind situația de la complexul sportiv ”Chișinău Arena”.

foto: Parlament

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!