ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene

14:55 | 12.03.2021 Categorie: Comunicate

Secretarul de stat Gheorghe Leucă a avut o întrevedere cu Sándor Szabó, ambasadorul Ungariei la Chișinău

Chişinău, 12 mar. /MOLDPRES/. Secretarul de stat Gheorghe Leucă l-a primit pe ambasadorul Ungariei la Chișinău, Sándor Szabó, în cadrul întrevederii fiind discutate subiecte ce țin de cooperarea dintre cele două țări pe dimensiunea multilaterală, precum și unele aspecte de agendă bilaterală.

În marja discuțiilor a fost abordată și cooperarea în cadrul Organizației Națiunilor Unite, în particular, asigurarea sprijinului reciproc la alegerile în organele elective ale organizației.

De asemenea, diplomații au avut un schimb de opinii privind situația epidemiologică din Republica Moldova și Ungaria, precum și experiența celor două state în realizarea programelor naționale de imunizare.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!