ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Tamara Chișca-Doneva și Nadejda Toma au fost numite vicepreședinți la Curtea Supremă de Justiție

07:44 | 13.03.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 13 mar. /MOLDPRES/. Parlamentul a votat vineri conducerea Curții Supreme de Justiție. Astfel, posturile de vicepreședinte al CSJ vor fi deținute de Tamara Chișca-Doneva și Nadejda Toma, comunică MOLDPRES.

Conform deciziei Legislativului, Tamara Chișca-Doneva va fi numită în funcția de vicepreședinte al Curții Supreme de Justiție, președinte al Colegiului civil, comercial și de contencios administrativ, pe un termen de patru ani.

Funcția de vicepreședinte al Curții Supreme de Justiție, președinte al Colegiului penal, urmează să o exercite Nadejda Toma, timp de patru ani. 

Persoanele au fost selectate în urma desfășurării concursului pentru suplinirea funcțiilor vacante la Curtea Supremă de Justiție.

img21001907

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!