ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Accesul în Primăria municipiului Chișinău a fost restricționat

10:31 | 15.03.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 15 mar. /MOLDPRES/. În cadrul angajaților Primăriei municipiului Chișinău se înregistrează un număr mare de îmbolnăviri de COVID-19, din acest motiv accesul în instituție a fost restricționat, transmite MOLDPRES.

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a declarat la ședința on-line a serviciilor municipalității de astăzi că numărul angajaților Primăriei capitalei bolnavi de coronavirus este foarte mare și că, din acest motiv, intrarea în instituție va fi restricționată.

"Solicit ca activitatea angajaților Primăriei municipiului Chișinău să se desfășoare de la distanță, acolo unde acest lucru este posibil. Numărul mare de bolnavi de COVID-19 în rândul angajaților Primăriei, atât din cadrul aparatului central, dar și al direcțiilor cere asta", a menționat Ceban.

Potrivit edilului, în mai multe Direcții subordonate Primăriei municipiului Chișinău, mai mult de jumătate din angajați sunt bolnavi de coronavirus.

img21001938

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!