ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Peste 1600 de șoferi s-au ales cu amenzi în zilele de odihnă

15:54 | 15.03.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 15 mar. /MOLDPRES/. În zilele de odihnă, peste 1600 de șoferi au fost documentați de angajații Inspectoratului Național de Securitate Publică /INSP/ pentru că au condus cu abateri, dintre care 761 de conducători auto au depășit limita de viteză, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor INSP, tot în această perioadă, 40 de șoferi au fost depistați la volan în stare de ebrietate, iar 151 au încălcat regulile de oprire şi neacordare de prioritate pietonilor şi altor participanți la traficul rutier.

În perioada de referință, din cauza șoferilor imprudenți, pe teritoriul țării s-au produs 14 accidente rutiere, soldate cu 17 persoane traumatizate.

img21001961

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!