ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Pe parcursul lunii martie, SFS va verifica mai mulți agenți economici

10:32 | 17.03.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 17 mar. /MOLDPRES/. Pe parcursul lunii martie, Serviciul Fiscal de Stat (SFS) va verifica mai mulți agenți economici care prestează servicii de comerț stradal, centre de asistență tehnică auto, comerț cu amănuntul materiale de construcție și comerț electronic, transmite MOLDPRES.

Potrivit SFS, verificările se vor desfășura pentru a exercita controlul asupra modului și corectitudinii respectării legislației fiscale, asupra calculării corecte, vărsării depline și la timp la buget a sumelor obligațiilor fiscale.

„Reieșind din faptul că activitatea economică a contribuabililor este în permanentă schimbare, SFS este pregătit de a reacționa prompt la orice modificare a comportamentului fiscal al agentului economic, astfel încât cazurile de încălcare a legislației să fie preîntâmpinate sau constatate în cel mai scurt timp”, indică Serviciul Fiscal.

foto: sfs.md

img21002015

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!