ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Majoritatea parlamentară va înainta un nou candidat la funcția de premier

15:19 | 17.03.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 17 mar. /MOLDPRES/. Majoritatea parlamentară va înainta mâine un candidat la funcția de premier. Anunțul a fost făcut de către vicepreședintele Parlamentului, socialistul Vlad Batrîncea, în cadrul unui briefing, comunică MOLDPRES.

Conform sursei citate, fracțiunea socialiștilor se va adresa la Curtea Constituțională pentru a afla dacă au existat abateri atunci când președintele Maia Sandu l-a înaintat pe Igor Grosu la funcția de premier.

El a precizat că mâine va fi înaintată din partea majorității parlamentare „un candidat bun, un profesionist, care va face față crizei”. „ Dacă doamna președinte va fi dispusă, vom discuta mai departe”, a declarat Batrîncea.

foto: socialistii.md

img21002033

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!