ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Stația de epurare din Chișinău va fi gata în luna noiembrie 2021

16:56 | 17.03.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 17 mar. /MOLDPRES/. Lucrările de reconstrucție a Stației de epurare din municipiul Chișinău vor fi finalizate în noiembrie 2021, transmite MOLDPRES

Viceprimarul municipiului Chișinău, Ilie Ceban, a prezentat astăzi la Comisia parlamentară de mediu și dezvoltare regională, date referitoare la implementarea proiectului privind reabilitarea Stației de epurare a apelor uzate din municipiul Chișinău.

Potrivit oficialului, companiile germane care realizează proiectul de reconstrucție al Stației de epurare și-au luat angajamentul să finalizeze aceste lucrări în luna noiembrie 2021. Viceprimarul a transmis aceste asigurări deputaților. ”Cele două companii germane care realizează acest proiect au dat asigurări în acest sens”, a declarat Ilie Ceban.

Lucrările de reconstrucție a Stației de epurare din Chișinău au început în anul 2016 și costă 24 de milioane de euro.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!