ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

PSRM a anunțat crearea unei noi majorități în Parlament și cheamă șeful statului la consultări

11:00 | 18.03.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 18 mar. /MOLDPRES/. La începutul ședinței plenare de astăzi, șeful fracțiunii Partidul Socialiștilor (PSRM) Corneliu Furculița a dat citire unui document privind crearea unei noi majorități parlamentare și a anunțat că o invită pe Maia Sandu la consultări, comunică MOLDPRES.

Furculiță nu a anunțat câți deputați fac parte din noua majoritate parlamentară și nu a spus nici cine va fi candidatul pe care îl vor înainta pentru funcția de premier. El a lansat o invitație la consultări pentru șeful statului și a menționat că întâlnirea ar putea avea loc chiar astăzi la ora 12.00.

La data de 16 martie curent, Președintele R. Moldova, Maia Sandu, a inițiat consultări cu fracțiunile parlamentare, în urma cărora l-a înaintat pe Igor Grosu pentru funcția de prim-ministru.

img21002051

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!