ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Federația de Lupte a încheiat un parteneriat cu mediul de afaceri

14:24 | 18.03.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 18 mar. /MOLDPRES/. Federația de Lupte din Republica Moldova a semnat astăzi un parteneriat de dezvoltare cu un reprezentant al mediului moldovean de afaceri, transmite MOLDPRES. 

Potrivit parteneriatului, agentul economic va susține organizarea competițiilor naționale și premierea sportivilor care vor urca pe podium în competițiile internaționale de valoare.

Prezent la eveniment, secretarul de stat al Ministerului Educației, Ivan Gheorghiu, a declarat că statul nu are suficiente resurse de premiere a sportivilor moldoveni și a salutat contribuția mediului de afaceri la dezvoltarea sportului național. ”Ajutorul acordat va fi un factor motivațional ca sportivii noștri să obțină rezultate bune pe plan internațional”, a declarat Ivan Gheorghiu.

În același timp, secretarul general al Federației de Lupte din Republica Moldova, Leonid Stoțchi, consideră că suportul primit va contribui la menținerea sportivilor moldoveni în țară.

”Parteneriatul este benefic pentru că din motive financiare, mulți sportivi talentați pleacă peste hotare. Parteneriatul încheiat astăzi va face posibilă menținerea luptătorilor moldoveni acasă și continuarea evoluției lor pentru Republica Moldova”, a concluzionat Stoțchi.

foto: Federația de Lupte

img21002068

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!