ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Grădina Zoologică din Chișinău s-a îmbogățit cu patru lei africani

16:31 | 18.03.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 18 mar. /MOLDPRES/. Grădina Zoologică din municipiul Chișinău a achiziționat patru pui de lei africani, transmite MOLDPRES.

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a anunțat pe rețelele de socializare că la Grădina Zoologică au sosit cei patru pui de lei, trei femele și un mascul, în vârstă de șase luni, achiziționați din Harkov, Ucraina.

Potrivit edilului, animalele se află în carantină și vor putea fi admirate de către vizitatori mai târziu.

În luna ianuarie, Grădina Zoologică s-a îmbogățit cu 31 de animale, printre care lemuri, râși africani, serval, iepuri de Patagonia, capybara, capre de munte, lupoaice și maimuțe. Animalele au fost aduse de la grădinile zoologice din Novosibirsk și Habarovsk. În Grădina Zoologică din Chișinău sunt expuse circa 1100 de animale și păsări sălbatice.

foto: facebook.com/Ion.Ceban.public/photos/

img21002077

img21002077

img21002077

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!