ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Procuratura Generală a cerut ridicarea imunității mai multor deputați ai formațiunii ȘOR

12:30 | 19.03.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 19 mar. /MOLDPRES/. Procurorul General, Alexandr Stoianoglo a solicitat astăzi ridicarea imunității deputaților partidului Șor, Petru Jardan și Denis Ulanov, comunică MOLDPRES.

Anunțul a fost făcut în plen de președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, care a specificat că la ea au parvenit trei cereri din partea Procurorului General prin care se solicită ridicarea imunității unor deputați în vederea reținerii, arestării și trimiterii în judecată pentru mai multe infracțiuni.

Astfel, Comisia juridică, numiri și imunități la începutul săptămânii viitoare se va întruni să studieze materialele și să vină cu un răspuns. La ședința Comisiei ar trebui să fie prezent Procurorul General, dar și deputații vizați Petru Jardan și Denis Ulanov.

img21002097

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!