ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președinția: În Armata Națională se atestă un management ineficient al resurselor umane și se tărăgănează procesele de transformare

11:29 | 20.03.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 20 mar. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut azi o ședință de lucru cu Ministrul Apărării, Victor Gaiciuc. În cadrul ședinței, șeful statului a audiat raportul privind situația curentă din Armata Națională, perspectivele de modernizare și problemele cu care se confruntă aceasta, a relatat pentru MOLDPRES Serviciul de presă al instituției prezidențiale.

Șefa statului a transmis ministrului informațiile ajunse la Președinție privind managementul ineficient al resurselor umane în Armată și trenarea proceselor de transformare.

Armata Națională este una dintre instituțiile cu cea mai mare încredere din partea cetățenilor, iar dezvoltarea acesteia este inseparabil legată de cursul european al Republicii Moldova. 

Președintele Maia Sandu a anunțat că în perioada următoare va face o vizită de lucru la Ministerul Apărării.

foto: presedintie.md

img21002121

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!