ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un bărbat din Glodeni a ajuns la spital cu arsuri grave după ce ar fi aprins focul în sobă

09:47 | 22.03.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 22 mar. /MOLDPRES/. Un bărbat în vârstă de 81 de ani din localitatea Hâjdieni, raionul Glodeni, a ajuns la spital cu arsuri de gradul III – IV pe circa 60% din suprafața corpului după ce ar fi aprins focul în sobă, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor IGSU, apelul la Serviciul 112 a fost recepționat ieri la ora 14:03. La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri care a stabilit că arderea s-a produs pe podeaua de lângă gura sobei pe o suprafață de 0,5 metri pătrați. Bărbatul a fost scos din incendiu de feciorul acestuia, până la intervenția salvatorilor.

Pentru acordarea îngrijirilor medicale a fost solicitat și un echipaj medical, care a preluat bărbatul de urgență la spitalul din raionul Glodeni. Primele investigații au stabilit că incendiul în locuință s-a produs după ce din gura sobei ar fi căzut jăratic. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.

În acest context, IGSU atenționează cetățenii despre riscul exploatării necorespunzătoare a sobei.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!