ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În următoarele zile va fi frig şi se așteaptă ninsori

17:11 | 22.03.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 22 mar. /MOLDPRES/. Ultima decadă din martie va fi caracterizată de vreme rece, precipitații sub formă de ploi şi ninsori, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS).

Conform meteorologilor, în următoarele 24 de ore, vremea nu va surprinde cu soare primăvăratic. „Cerul va fi variabil spre noros. În orele diurne, teritoriul țării va fi traversat de un front atmosferic, care va aduce după sine precipitații în fază mixtă. Vântul va sufla din nord-vest, de la slab până la moderat, ziua cu intensificări”, indică SHS.

Mâine, temperatura aerului, noaptea, va oscila între 0ºC şi -5ºC. Ziua, valorile termice se vor încadra între +2ºC şi +7ºC.

Aceleași tendințe termice se vor menține şi în următoarele zile, însă la finele săptămânii primăvara ar putea intra în forță, mercurul termometrelor ridicându-se până la 15 grade de căldură şi mai mult.

foto: evenimentul.md

img21002161

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!