ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Legislativul a votat pentru ridicarea imunității deputatului Denis Ulanov

21:22 | 22.03.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 22 mar. /MOLDPRES/. Deputatul fracțiunii parlamentare a Partidului „ȘOR”, Denis Ulanov, a rămas astăzi fără imunitate parlamentară. Pentru aprobarea solicitării Procurorului General privind ridicarea imunității pentru anchetarea și arestarea lui Ulanov au votat 70 de deputați, comunică MOLDPRES.

Potrivit Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, deputatul este bănuit de prejudicierea statului în proporții deosebit de mari și de complicitate la infracțiune de spălare a banilor. Acesta este suspectat că ar fi oferit servicii juridice unei companii care a realizat tranzacționarea a 38% de la Victoriabank și și-ar fi depășit atribuțiile contractuale.

Denis Ulanov a negat acuzațiile și a precizat că nu există probe că el ar fi implicat în anumite infracțiuni și a precizat că nu a făcut altceva decât să-și exercite atribuțiile de avocat.

Tot astăzi, Legislativul a decis ridicarea imunității deputatului Partidului ȘOR, Petru Jardan. Ulterior, acesta a fost reținut.

foto: youtube.com

img21002171

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!