ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Trei persoane din nordul țării au ajuns în izolatorul CNA după ce au extorcat 10 mii de euro

11:14 | 23.03.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 23 mar. /MOLDPRES/. Trei persoane din Bălţi au fost reţinute de ofiţerii CNA fiind suspectate de trafic de influență. Aceștia ar fi promis unor bărbați că îi pot scăpa de pușcărie, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor CNA, bănuiţii ar fi susţinut că au influenţă asupra procurorilor şi judecătorilor din instanţele de la Bălţi şi că îi pot determina să adopte o decizie neprivativă de libertate în cadrul unei cauze penale, pornită pe circulaţie ilegală de droguri, iar pentru intermediere ar fi cerut 10 mii de euro.

În cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru trafic de influență, iar dacă vor fi găsiți vinovați, cei trie riscă până la șase ani de închisoare sau amendă penală.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!