ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Primăria capitalei a elaborat un ghid pentru personale infectate cu COVID-19

09:24 | 25.03.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 25 mar. /MOLDPRES/. Primăria municipiului Chișinău a elaborat un ghid ce conține mai mulți pași, pe care trebuie să-i urmeze persoanele care au simptome de infectare cu COVID-19, transmite MOLDPRES.

Ghidul „Ce trebuie să fac atunci când am simptome de infectare cu COVID-19?" este elaborat pentru a ajuta și ghida mai ușor persoanele care au simptome de infectare cu noul coronavirus și nu cunosc care sunt pașii pe care trebuie să-i urmeze în situațiile în care prezintă simptome, dificultăți și neclarități în acest sens.

Documentul conține pașii pe care trebuie să-i urmeze persoanele cu simptome de infectare cu COVID-19 și etapele care trebuie urmate de persoanele suspecte, de cei probabil infectați și de cei confirmați pozitiv la COVID-19.

Principalele acțiuni conținute în acest ghid sunt izolarea la domiciliu, raportarea către medicul de familie a stării de sănătate, iar dacă starea de sănătate se agravează se cere ajutor la numărul 112.

foto simbo

img21002247

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!