ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

PRSM a anunțat că nu va vota pentru învestirea cabinetului condus de Igor Grosu

09:55 | 25.03.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 25 mar. /MOLDPRES/. PSRM nu va vota pentru învestirea Guvernului Grosu, pentru că partidul are deja un candidat pentru această funcție care este susținut de majoritatea parlamentară. Anunțul a fost făcut în această dimineață de liderul socialiștilor Igor Dodon, în cadrul unui briefing, comunică MOLDPRES.

Dodon a precizat că formațiunea pe care o conduce este îngrijorată pentru situația pandemică din țară și nu va participa la o simulare a învestirii unui Guvern. „Noi nu putem da votul pentru un candidat care vrea să instituie lockdown. În realitate, ei nu vor să guverneze, nu au soluții. Nu vom participa la această simulare de învestire a Guvernului”, a declarat Dodon.

El a reiterat că formațiunea pe care o conduce rămâne pe poziția că alegerile parlamentare anticipate trebuie să aibă loc, însă doar după stabilizarea crizei pandemice.

foto: socialistii.md

img21002250

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!