ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Deputații Partidului ȘOR au anunțat că nu vor vota pentru Guvernul Grosu

10:09 | 25.03.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 25 mar. /MOLDPRES/. Deputații Partidului ȘOR și cei din platforma „Pentru Moldova” a anunțat că nu vor vota astăzi pentru învestirea Cabinetul de miniștri condus cu Igor Grosu, comunică MOLDPRES.

Deputații spun că, candidatul desemnat Igor Grosu vine în plen fără a avea susținerea unei majorități parlamentare, fapt ce nu se va deosebi cu nimic de un Guvern interimar.

„Nu vom participa la un complot asupra preluării statului de drept. Ne reiterăm susținerea pentru candidatura lui Vladimir Golovatiuc. O altă cale în afară de învestirea unui Cabinet de miniștri, susținut de o majoritate parlamentară, nu există”, a spus Ruxanda Glavan.

Anterior, și PSRM a anunțat că nu va vota pentru învestirea cabinetului Grosu.

Astăzi, începând cu ora 10:00, premierul desemnat, Igor Grosu, va veni în fața deputaților pentru a-și prezenta programul de guvernare și pentru a solicita votul de încredere al Parlamentului.

img21002252

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!