ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Fracțiunea PSRM și deputații Partidului ȘOR au boicotat ședința Legislativului

10:37 | 25.03.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 25 mar. /MOLDPRES/. Fracțiunea PSRM a anunțat că părăsește sala plenului și nu va participa la prezentarea cabinetului Igor Grosu. Și deputații Partidului ȘOR, dar și cei din platforma „Pentru Moldova”, au părăsit ședința Parlamentului, comunică MOLDPRES.

După plecarea deputaților, speakerul Zinaida Greceanîi a constatat că în sala nu există cvorum, deoarece erau prezenți doar 49 de deputați. Ea a precizat că primul subiect din ordinea de zi este epuizat.

Premierul desemnat, Igor Grosu, urma să vină în fața deputaților pentru a-și prezenta echipa guvernamentală și programul de guvernare și pentru a solicita votul de încredere al Parlamentului.

img21002254

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!