ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Naționala de fotbal a remizat cu echipa insulelor Feroe

09:37 | 26.03.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 26 mar. /MOLDPRES/. În cadrul preliminariilor Campionatului Mondial de Fotbal, echipa națională a făcut egal, 1-1, pe teren propriu, într-un meci desfășurat fără spectatori. Au marcat Ion Nicolaescu, în minutul 9 și Meinhard Olsen pentru oaspeți în minutul 83, transmite MOLDPRES.

Meciul a fost arbitrat de o echipă din Țara Galilor, condusă la centru de Iwan Arwel Griffith, al patrulea oficial fiind și el galez. Scorul cartonașelor galbene este și el egal, trei la trei.

În luna martie, echipa națională va mai juca încă două partide: pe 28 martie, cu Danemarca, în deplasare, de la ora 19.00 și pe 31 martie, acasă, contra echipei din Israel, de la ora 21.45. 

foto: fmf.md

img21002288

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!