ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Comisia Unificată de Control s-a convocat într-o ședință de urgență

10:10 | 26.03.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 26 mar. /MOLDPRES/. La 25 martie 2021, la inițiativa delegației Federației Ruse, Comisia Unificată de Control s-a convocat într-o ședință de urgență, a relatat pentru MOLDPRES biroul politici de reintegrare.

Pe agenda ședinței a figurat doar un subiect organizatoric legat de înlocuirea unor militari din cadrul Forțelor Mixte de Menținere a Păcii, ale căror deplasări de serviciu s-au încheiat.

În funcție a fost confirmat noul șef militar superior al Forțelor de Menținere a Păcii din partea Federației Ruse, colonel D. Sorokin. La fel, Comisia a confirmat în funcție câte un observator militar din partea Republicii Moldova și a Federației Ruse.

foto simbol

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!