ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Fracțiunea PSRM și deputații ȘOR au anunțat că nu vor participa la consultările cu șeful statului

10:23 | 26.03.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 26 mar. /MOLDPRES/. Fracțiunea PSRM și deputații din Partidul ȘOR și cei din „Pentru Moldova” au anunțat că nu vor merge astăzi la consultările inițiate de șeful statului, Maia Sandu, și au solicitat amânarea lor pentru o altă dată, comunică MOLDPRES.

Liderul fracțiunii PSRM, Corneliu Furculiță, a anunțat în debutul ședinței parlamentare că formațiunea din care face parte nu se va prezenta la consultările cu șeful statului pe motiv că agenda parlamentară planificată pentru ziua de astăzi este prea încărcată. El a solicitat amânarea consultărilor pentru o altă zi.

Și deputatul Marina Tauber a precizat că deputații ȘOR și cei din „Pentru Moldova” nu vor reuși să ajungă la ora stabilită pentru consultări. Ea a reiterat susținerea pentru candidatul înaintat anterior la șefia Guvernului Vladimir Golovatiuc.

Pentru ziua de astăzi, președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a invitat fracțiunile și grupurile parlamentare la consultări privind situația politică. Primii erau așteptați la discuții, la ora 13.00, Partidul ȘOR, la ora 13.30 cei din „Pro Moldova”, la 14.00 Partidul Democrat din Moldova. La ora 14.30 sunt așteptați deputații din Partidul „Platforma Demnitate și Adevăr”, la ora 15.00 Partidul Acțiune și Solidaritate și la ora 15.30 trebuia să vină la Președinție Partidul Socialiștilor din Republica Moldova.

img21002290

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!