ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șeful statului a primit scrisorile de acreditare din partea a patru ambasadori agreați

12:05 | 26.03.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 26 mar. /MOLDPRES/. În cadrul unei ceremonii oficiale, președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a primit astăzi scrisorile de acreditare din partea a patru ambasadori agreați, a comunicat pentru MOLDPRES Serviciul de presă al instituției prezidențiale.

Astfel, au prezentat scrisorile de acreditare: Ambasadorul Republicii Croația cu sediul la Bucureșți, Marija Kapitanović; Ambasadorul Uniunii Australiei cu reședința la Kiev, Bruce Kevin Jeffrey Edwards; Ambasadorul Regatului Norvegiei cu reședința la București, Siri Barry; Ambasadorul Republicii Serbia cu sediul la Bucureşti, Stefan Tomašević.

Șefa statului a avut un schimb de opinii cu fiecare dintre Ambasadori, abordând subiecte privind situația pandemică din fiecare țară, dezvoltarea cooperării politice, economice și culturale, dar și valorificarea potențialului existent în toate domeniile de interes comun.

„Dorim să intensificăm schimburile de experiență și bune practici cu alte țări în ceea ce privește gestionarea campaniei de vaccinare anti-Covid-19, sprijinirea sectoarelor afectate de criza pandemică și depășirea consecințelor acestei crize”, a menționat președintele Maia Sandu, în cadrul întrevederilor.

foto: presedintie.md

img21002300

img21002300

img21002300

img21002300

img21002300

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!