ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Satul Cișmichioi, UTA Gagauz-Yeri, a primit o donație de făină din Turcia

15:29 | 26.03.2021 Categorie: Regiuni

Chişinău, 26 mar. /MOLDPRES/. Satul Cișmichioi din UTA Gagauz-Yeri a primit o donație din Turcia sub formă de 50 de tone de făină, care va fi folosită în scopuri caritabile, transmite MOLDPRES cu referire la presa regională.

Lotul de făină a fost oferit datorită susținerii primăriei Gölbaşı din municipalitatea Ankara, localitate care a stabilit în anul trecut relații de înfrățire cu satul Cișmichioi.

„Cincizeci de tone de făină de calitate superioară vor fi direcţionate pentru susţinerea programului social de asigurare cu pâine a pensionarilor, altor categorii defavorizate de populaţie”, citează gagauzinfo.md site-ul oficial al satului.

Primarul de Cişmichioi, Sofia Jecova, a mulţumit autorităţilor localităţii Gölbaşı pentru sprijin şi ajutorul acordat în condiţiile complicate de criză pandemică.

Ca urmare, graţie susţinerii din Turcia, pensionarii, invalizii de gradul întâi şi familiile cu mulţi copii vor beneficia de pâine socială.

foto: gagauzinfo.md 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!