ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În acest sfârșit de săptămână va fi vreme caldă şi frumoasă

16:01 | 26.03.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 26 mar. /MOLDPRES/. După o săptămână cu vreme rece şi ninsoare, ultimul weekend din martie se anunță cu soare, temperaturi generoase care aduc primăvara în forță, transmite MOLDPRES cu referire  la Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS).

Potrivit meteorologilor, după câteva zile de vreme rece, sfârșitul săptămânii, precum și începutul următoarei, vine cu încălzirea mult așteptată. „Cerul va fi variabil. Precipitații nu se prevăd, cu excepția zilei de 28 martie, când pe arii restrânse vor cădea ploi slabe. Vântul va sufla slab până la moderat, din nord-vest”, indică SHS.

În 27-29 martie, temperatura aerului, noaptea, va oscila între minus 1 şi plus 4 grade Celsius, la începutul perioadei, cu creștere spre sfârșit, înregistrând duminică valori între 1-6 grade de căldură.

Ziua, valorile termice pentru intervalul amintit se vor încadra între 9 şi 15 grade Celsius.

img21002313

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!