ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În țară e anunțat Cod Galben de vânt

09:24 | 29.03.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 29 mar. /MOLDPRES/. Săptămâna curentă a început cu Cod Galben de vânt, valabil pentru ziua de luni, vreme rece, înnorată şi ploioasă, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS).

Potrivit meteorologilor, astăzi se prevăd intensificări ale vântului nord-vestic, în rafale de până la 15-20 metri pe secundă.

În următoarele zile, valorile termice se vor încadra între 7-12 grade Celsius, ziua. Noaptea încă se așteaptă temperaturi cu minus, mercurul termometrelor coborând sub zero cu 2 grade Celsius.

În caz de Cod Galben, condițiile vremii sunt potențial periculoase, fenomenele meteorologice prognozate sunt obișnuite pentru teritoriul țării, dar temporar pot deveni periculoase pentru anumite activități socio-economice.

foto: vancouverisawesome.com

img21002351

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!