ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vameșii moldoveni au fost instruiți să identifice vaccinurile contrafăcute

13:48 | 29.03.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 29 mar. /MOLDPRES/. Peste 80 de funcționari vamali din țara noastră au participat la o serie de webinare privind contracararea traficului de vaccinuri contrafăcute anti-COVID-19: Pfizer-BioNTech, Moderna şi AstraZeneca. Activitățile s-au desfășurat sub auspiciile Organizației Mondiale a Vămilor, în primele trei luni ale anului curent, transmite MOLDPRES.

În cadrul instruirilor, au fost prezentate informații despre caracteristicile și specificațiile esențiale ale vaccinurilor anti-COVID-19. „Obiectivul activităților online a fost de a spori nivelul de conştientizare privind pericolul pe care l-ar prezenta distribuția de vaccinuri contrafăcute anti-COVID-19”, indică Serviciul Vamal.

„Prin urmare, Serviciul Vamal al Republicii Moldova și administrațiile vamale din întreaga lume vor fi mai pregătite pentru a identifica și limita traficul de vaccinuri contrafăcute anti-COVID-19”, conchide un comunicat al instituției.

foto: Serviciul Vamal

img21002358

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!