ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

CEC a constituit circumscripțiile electorale pentru organizarea alegerilor locale noi din 16 mai

11:28 | 30.03.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 30 mar. /MOLDPRES/. Comisia Electorală Centrală a constituit, în cadrul ședinței de astăzi, circumscripțiile electorale de nivelul întâi pentru desfășurarea alegerilor locale noi din data de 16 mai 2021 pentru funcția de primar în comunele Hârtop, raionul Cimișlia, Camenca, raionul Glodeni și Negurenii Vechi, raionul Ungheni, transmite MOLDPRES.

Circumscripția electorală comunală Hârtop, raionul Cimișlia, a fost constituită cu numărul 11/10, circumscripția electorală comunală Camenca, raionul Glodeni, cu numărul 19/4, iar circumscripția electorală comunală Negurenii Vechi, raionul Ungheni, cu numărul 35/23. Hotarele circumscripțiilor electorale corespund hotarelor unităților administrativ-teritoriale, prevăzute de Legea nr. 764/2001 privind organizarea administrativ-teritorială a Republicii Moldova.

În cadrul aceleiași ședințe, au fost atribuite mandate de consilier local în 30 localități.

foto: CEC

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!