ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Din cauza vitezei, în primele luni ale anului curent s-au produs 423 de accidente rutiere

10:49 | 31.03.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 31 mar. /MOLDPRES/. În primele trei luni ale anului 2021, din cauza vitezei s-au produs 423 de accidente în trafic, în urma cărora 41 de persoane au decedat, iar 475 au primit diferite traumatisme, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor Inspectoratului Național de Securitate Publică /INSP/, în weekend-ul trecut, Direcția prevenire din cadrul inspectoratului a realizat o operațiune de monitorizare în cadrul căreia au fost constatate multiple încălcări din partea șoferilor nocturni din capitală.

„Am avut o operațiune generală cu utilizarea a două mașini de patrulă cu semne distinctive ale Poliției și a mașinii capcană, fără semne distinctive, cu sistem radar, pentru a depista șoferii care nu respectă Regulamentul circulației rutiere. Au fost depistate mai multe încălcări grave, întocmite nouă procese-verbale”, a menționat Daniel Mazepa, șef secție Direcția prevenire a INSP.

Conform sursei citate, operațiuni similare vor mai fi organizate.

foto: INSP

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!