ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Hotărârea cu privire la sistarea exportului de grâu a fost publicată în Monitorul Oficial

08:11 | 01.04.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 1 apr. /MOLDPRES/. Hotărârea Guvernului în exercițiu cu privire la sistarea temporară a exportului de grâu a fost publicată ieri, într-o ediţie a Monitorului Oficial, transmite MOLDPRES.

„Se interzice, până la 12 aprilie 2021 inclusiv, exportul din Republica Moldova al grâului (poziția tarifară 1001) eliberat din rezervele de stat”, indică decizia Executivului, aprobată la şedinţa din 30 martie.

Anterior, președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a recomandat Cabinetului de miniştri să introducă o interdicție temporară la exportul grânelor. Şeful statului a menționat că, în ultima perioadă, au fost exportate grâne din stocul ce trebuia reînnoit și pe marginea cazului urmează să fie demarată o anchetă.

Hotărârea a intrat în vigoare la data publicării în Monitorul Oficial al Republicii Moldova.

Sursă: monitorul.gov.md

img21002454

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!