ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Prim-ministrul interimar, Aureliu Ciocoi, l-a primit în vizită pe Ambasadorul UE,  Peter Michalko

15:07 | 01.04.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 1 apr. /MOLDPRES/. Premierul interimar, Aureliu Ciocoi, s-a întâlnit astăzi cu Peter Michalko, Ambasadorul UE în Republica Moldova. Oficialii au trecut în revistă un șir de subiecte de actualitate, a relatat pentru MOLDPRES Direcţia comunicare și protocol a Guvernului.

O atenție deosebită au acordat-o analizării situației epidemiologice, a eforturilor depuse de autorități în sensul combaterii și limitării răspândirii virusului Covid-19, dar au discutat și despre impactul pe care-l va genera declararea stării de urgență în cele mai importante domenii social-economice.

Șeful interimar al Guvernului a vorbit despre pașii care se întreprind în vederea asigurării țării noastre cu vaccin anti-Covid-19 și despre punerea în practică a Planului național de imunizare. În context, Aureliu Ciocoi și-a exprimat recunoștința pentru asistența acordată de UE de-a lungul timpului, mai ales în ultimul an de pandemie.  

Cei doi oficiali au abordat și subiecte care vizează evoluțiile recente de pe agenda bilaterală a dialogului RM-UE în sectorul economic, educație, digitalizarea serviciilor, combaterea corupției și reforma justiției.

foto: Guvern

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!