ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Formația APSM a devenit campioană la Turneul Internațional de fotbal printre jurnaliști

10:21 | 05.04.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 5 apr. /MOLDPRES/. Formația Asociației Presei Sportive din Moldova /APSM/ s-a învrednicit de titlul de campioană în cadrul ediției a 8-a a Turneului Internațional de fotbal printre jurnaliști, care s-a desfășurat în perioada 1-3 aprilie curent la Sharm El-Sheikh, Egipt, informează MOLDPRES.

Echipa jurnaliștilor moldoveni a evoluat în premieră la această competiție.

Selecționata noastră s-a impus chiar din prima zi cu 3-1 în fața colegilor din Armenia și cu 1-0 – a celor din Ucraina, după care a suferit o înfrângere în fața reprezentativei Kazahstanului, scor 0-3. În următorul meci, ei au reușit să surclaseze echipa gazdă, formația Egiptului: 2-1. În ultima partidă, Moldova a surclasat într-o luptă crâncenă formația Belarusului (1-0).

Astfel, naționala Moldovei, cu 12 puncte la activ, a devenit campioana turneului, iar Oleg Istrati a primit titlul de Cel mai bun portar al competiției.

foto: APSM 

img21002550

img21002550

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!