ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Comunicat de presă al Primăriei municipiului Chișinău

08:04 | 06.04.2021 Categorie: Comunicate

Intervenția Chișinău-Gaz pentru lichidarea avariei la rețeaua de gazoduct de la intersecția str. Melestiu –str. Odessa

Chişinău, 6 apr. /MOLDPRES/. Primăria municipiului Chișinău informează că marți 06 aprilie, curent, va fi întreruptă livrarea de gaze naturale, pentru 211 consumatori de pe str. Odessa și str. Melestiu din sectorul Centru al capitalei.

Măsura este impusă de necesitatea executării lucrărilor de reabilitare la rețeaua de gazoduct de presiune medie avariată.

Echipa de intervenție a S.R.L „Chișinău Gaz" se află pe teren pentru remedierea situației de avariere, astfel ca până la orele 13:00, locuitorii din cartierele vizate, să beneficieze de serviciile de alimentare cu gaze naturale, la parametri obișnuiți.  

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create. 

Pentru mai multe detalii, cetățenii sunt îndemnați să telefoneze la numărul: (022) 22-22-67 - Dispeceratul central municipal sau la numărul: 904- Serviciul dispecerat S.R.L. „Chișinău-Gaz".

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!