ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Rusia va dona R. Moldova 182 mii de doze de vaccin Sputnik V

14:58 | 08.04.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 8 apr. /MOLDPRES/. Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a anunțat astăzi că a fost informat prin intermediul canalelor diplomatice (Ambasada Federației Ruse în Moldova și Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene) despre disponibilitatea Rusiei de a livra țării noastre, sub formă de ajutor umanitar, a 182.000 doze de vaccin Sputnik V, dintre care 62.000 doze vor fi repartizate raioanelor din stânga Nistrului, comunică MOLDPRES.

Potrivit surse citate, în prezent, autoritățile cu suportul MAEIE sunt în proces de pregătire a setului de documente necesare pentru importul lotului de vaccinuri, cu titlu de ajutor umanitar, în Republica Moldova.

Totodată, autoritățile din Rusia urmează să vină cu o informație suplimentară privind data livrării vaccinurilor.

foto: eurasia.expert

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!