ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Staţia de pompieri din Chiriet-Lunga, UTA Gagauz-Yeri, va fi renovată

11:06 | 12.04.2021 Categorie: Regiuni

Chişinău, 12 apr. /MOLDPRES/. În localitatea Chiriet-Lunga, UTA Gagauz-Yeri, au început lucrările de reparaţie capitală a Staţiei de pompieri, care se afla în stare deplorabilă, transmite MOLDPRES cu referire la presa regională.

Potrivit autorităţilor,  mulţi ani clădirea nu a fost reparată şi necesită să fie adusă în ordine pentru a fi sigură pentru angajaţi.

„Planificăm să renovăm acoperişul care este şubred şi curge în caz de ploaie. De asemenea, vom repara capital secţia operativă unde sunt dislocaţi pompierii şi vom amenaja teritoriul adiacent  sediului”, a explicat primarul satului, Valentina Caicî, pentru gagauzinfo.md.

Primarul a spus că au fost achiziţionate materialele de construcţie necesare. Lucrările au demarat săptămâna trecută şi se preconizează să fie finalizate în două luni.

foto: gagauzinfo.md 

img21002730

img21002730

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!