ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un bărbat din Bălți a fost reținut de CNA după ce a extorcat bani pentru un permis de conducere

09:39 | 15.04.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 15 apr. /MOLDPRES/. Un șomer din Bălți a fost reținut de ofițerii CNA într-un dosar de trafic de influență. Acesta ar fi pretins și primit de la mai multe persoane câte 550 de euro pentru a le ajuta să-și perfecteze permisul de conducere de categoria B, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor CNA, bărbatul a fost anterior angajat al unei școli auto și susținea că ar avea influență asupra unor angajați ai Secției de Înmatriculare a Transportului și Calificare a Conducătorilor Auto din Bălți şi că îi poate determina pe aceștia să îi favorizeze pe doi bărbați și o femeie la examenele practice. Pentru serviciile sale, acesta ar fi pretins și primit câte 550 de euro.

Reținerea a avut loc pe 14 aprilie, lângă Judecătoria Bălți, bănuitul fiind plasat în izolator pentru 72 de ore. Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru trafic de influență. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la șase ani de închisoare.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!