ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Doi soți din raionul Ocnița și-au pierdut viața după ce mașina lor s-a lovit într-un copac

11:37 | 15.04.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 15 apr. /MOLDPRES/. Doi soți de 37 și 33 de ani și-au pierdut viața după ce mașina lor s-a lovit într-un copac la intrarea în satul Ocnița din raionul Ocnița, comunică MOLDPRES.

Potrivit poliției, accidentul a avut loc astăzi, în jurul orei 09.00, pe traseul R-11 km 29 (Briceni-Ocnița-Otaci).

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că, șoferul automobilului, deplasându-se pe traseu în direcția satului Ocnița, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, iar din cauza carosabilului umed a pierdut controlul volanului, derapând de pe traseu și tamponându-se într-un copac de pe marginea drumului.

În consecință, șoferul de 37 de ani și soția acestuia de 33 de ani au decedat pe loc, iar o pasageră de 58 de ani a fost transportată la spitalul raional Ocnița cu diferite traumatisme. Toate persoanele din automobilul implicat în accident erau locuitori ai satului Clocușna.

Poliția se află la fața locului pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!