ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O mină antitanc a fost descoperită în subsolul unui bloc din Glodeni

12:27 | 15.04.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 15 apr. /MOLDPRES/. O mină antitanc a fost descoperită ieri în subsolul unui bloc  de locuit din Glodeni. Muniția a fost găsită de angajații serviciilor comunale  în timp ce desfășurau lucrări de reparație, comunică MOLDPRES.

Potrivit poliției, oamenii legii au evacuat locatarii, au înlăturat obiectul, fiind solicitat sprijinul serviciului Bomteh al IGP. Ulterior, obiectul asemănător cu o mină antitanc TM-62, care ar conține de la 8 la 12 kg de trotil, a fost transportat în extravilanul orașului Glodeni, unde a fost nimicit.

În context, poliția atenționează populația să nu atingă munițiile găsite, să nu le introducă în foc, să nu le demonteze și să nu lase copiii să se joace cu asemenea obiecte.

foto: Poliția R. Moldova

img21002814

img21002814

img21002814

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!