ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

62 de teste falsificate la COVID au fost descoperite de polițiștii de frontieră săptămâna trecută

11:19 | 19.04.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 19 apr. /MOLDPRES/. Pe parcursul săptămânii precedente, polițiștii de frontieră au identificat 62 de teste Covid-19 falsificate. Documentați penal au fost atât cetățeni ai Republicii Moldova, cât și cetățeni străini, comunică MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției de Frontieră al MAI, conform prevederilor legale, aceste persoane riscă amendă de până la 32 500 lei sau închisoare de până la 2 ani.

Conform surse citate, în ultima perioadă, numărul total de teste Covid-19 cu semne de falsificare, care au fost depistate la trecerea frontierei de stat, se ridică la 270 de acte. Acestea au fost identificate în cele mai solicitate puncte de trecere a frontierei.

În context, Poliția de Frontieră atenționează toți participanții la traficul transfrontalier de a nu încerca vigilența și profesionalismul angajaților.

foto: Poliția de Frontieră 

img21002900

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!