ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În Chișinău s-a încheiat sezonul de încălzire

11:15 | 19.04.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 19 apr. /MOLDPRES/. La solicitarea consumatorilor și în conformitate cu Dispoziția semnată de viceprimarul capitalei, Ilie Ceban, privind încheierea perioadei de încălzire, Termoelectrica a inițiat procedura de oprire a furnizării energiei termice pentru încălzire către consumatorii racordați la sistemul centralizat de termoficare din Chișinău, comunică MOLDPRES.

Potrivit municipalității, vor rămâne conectate la serviciile de termoficare blocurile locative, instituțiile medicale și cele de învățământ ale căror administratori nu au solicitat sistarea livrării energiei termice.

Termoelectrica asigură cu energie termică 4400 de imobile, dintre care: 460 instituții bugetare, 770 agenți economici/alte instituții bugetare, 2860 de blocuri locative cu circa 210 mii de apartamente și 300 case particulare din Chișinău.

foto: Termoelectrica

img21002901

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!