ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Parlamentul se întrunește mâine în ședință plenară

16:42 | 21.04.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 21 apr. /MOLDPRES/. Biroul permanent al Parlamentului a aprobat astăzi ordinea de zi a ședințelor plenare pentru următoarele două săptămâni, comunică MOLDPRES.

Astfel, deputații vor examina proiectul de lege cu privire la blocul locativ, destinat participanților la lichidarea consecințelor avariei de la Centrala Atomo Electrică Cernobîl; proiectul cu privire la impozitarea specială a serviciilor realizate în cadrul activităților atribuite la secțiunea I al Clasificatorului activităților din economia Moldovei; proiectul privind compensarea tarifelor la energia electrică utilizată de consumatorii gospodăriilor casnice; proiectul privind instituirea unor măsuri de susținere a întreprinderilor micro în cazul imposibilității calculării, raportării și achitării impozitelor, taxelor și altor plăți obligatorii etc.

Săptămâna curentă, Parlamentul se va întruni în ședință plenară joi și vineri.

foto: Parlament

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!