ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Parlamentul a extins termenul de activitate pentru două Comisii speciale

15:09 | 22.04.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 22 apr. /MOLDPRES/. Legislativul a aprobat extinderea activității Comisiei de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor înstrăinării patrimoniului sindicatelor, precum și a Comisiei speciale pentru evaluarea gestionării integrate a resurselor de apă din bazinul râului Nistru și al afluenților săi. În ședința plenară de astăzi, deputații au aprobat două proiecte de hotărâre în acest sens, transmite MOLDPRES.    

Comisia specială pentru evaluarea gestionării integrate a resurselor de apă din bazinul râului Nistru și al afluenților săi, a cărui mandat expiră la 12 mai 2021, își extinde termenul cu încă trei luni. Aceasta a fost constituită în scopul antrenării în activitatea sa toate autoritățile statului responsabile, a audia părțile și persoanele implicate, pentru a prezenta Parlamentului raportul cu privire la activitatea desfășurată.

De asemenea, Comisia de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor înstrăinării patrimoniului sindicatelor își va prelungi termenul de activitate până la 15 mai 2021. Astfel, urmează aprobarea raportului Comisiei în cadrul ședinței finale a acesteia și ulterioara prezentare a raportului cu privire la circumstanțele de fapt și de drept privind înstrăinarea patrimoniului sindicatelor, în plenul Parlamentului. 

foto: Parlament

img21002997

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!